REVISTA BONART

ANTIC MISTAIRE AL MERCAT D’OCASIÓ DE QUART

21/4/12

Josep Palahí, propietari des de fa 45 anys de la botiga Antic Mistaire de la Bisbal d’Empordà tindrà exposat durant aquest any mobiliari en tres estands del Mercat d’ocasió de Quart. Palahí ha portat valuosos objectes d’antiguitat i brocanteria, així com armaris, taules, cadires i canterans. Palahí, que també disposa d’un taller de fusteria on es fabriquen mobles per encàrrec, està molt satisfet de poder participar en el mercat de Quart.

http://bit.ly/2nMI28R link de l'article

www.bonart.cat

REVISTA BONART

MISTAIRE OBRE “LA GRANJA”, UN NOU MAGATZEM

9/7/2013

Mistaire de la Bisbal d’Empordà ha inaugurat recentment un nou magatzem per la venda de portes, rellotges, mobles, ceràmica, pedra i objectes de brocanteria. Josep Palahí, el seu propietari, ha batejat aquest espai com La Granja. Ha comentat que “serveix per fer les restauracions dels mobles i a la vegada puc ensenyar la gama de mobiliari que tenim a disposició dels nostres clients. Podem fer una oferta personalitzada de cadascun dels nostres productes”. Per accedir al nou magatzem cal concertar visita prèvia al tel. 625 14 37 53.

http://bit.ly/2p3fdVU link de l'article

www.bonart.cat

GUIA EMPORDÀ 2015

RESTAURACIÓ DE MOBLES I RELLOTGES

No sempre resulta senzill que un moble de varis segles recuperi la seva antiga esplendor, però en Josep ho aconsegueix. Amb les seves mans expertes, poleix, neteja, repara i poc a poc l'armari, la cadira, la taula, la calaixera... recobra una presència perduda. Són molts anys d'experiència i un gran amor per les coses velles i antigues.

www.empordaguia.com

GUIA EMPORDÀ 2016

ANTICS I VINTAGE

Josep Palahí és un expert antiquari i brocanter que ha reunit a la seva botiga mobles típics de les masies catalanes, especialment de la província de Girona que ha anat comprant. Taules, armaris, cadires, portes, canteranos i sobre tot rellotges, un veritable museu. No sempre resulta senzill que un moble de varis segles recuperi la seva antiga esplendor, però en Josep ho aconsegueix. Amb les seves mans expertes, poleix, neteja i repara poc a poc l'armari, la cadira, la taula, la calaixera...recobrant una presència perduda. Són molts anys d'experiència i un gran amor per les coses velles i antigues.

www.empordaguia.com

Please reload